Danslessen

Lessen
Danslessen

KIES JE DANSSTIJL

Bij Latin Secrets zijn we gepassioneerd over het delen van het plezier en de opwinding van Latijnse dansstijlen met onze studenten. Of je nu een beginner of een ervaren danser bent, we hebben een breed aanbod aan danslessen die passen bij jouw interesses en vaardigheidsniveau. Onze toegewijde instructeurs zijn er om je te begeleiden op je dansreis en je te helpen de danser in jezelf te ontdekken.

Salsa NY

Salsa LA & NY

Ervaar de levendige ritmes van salsa, een populaire Latijnse dansstijl die zijn oorsprong vindt in LA en NY. Onze salsalessen zijn ontworpen om je de fundamentele passen, partnerwerk en stylingtechnieken te leren om zelfverzekerd salsa te dansen op elke dansvloer.

Bachata

Bachata Fusion

Dompel jezelf onder in de sensuele en romantische bewegingen van bachata. Onze bachata fusion lessen mengen traditionele bachata met moderne elementen, zodat je verschillende stijlen kunt verkennen en je eigen unieke flair aan deze prachtige dans kunt toevoegen.

Kizomba

Kizomba Fusion

Ontdek de elegantie en gratie van kizomba, een partnerdans die oorspronkelijk uit Angola komt. Onze kizomba fusion lessen combineren elementen van kizomba met andere dansstijlen, waardoor een fusie ontstaat die creativiteit en veelzijdigheid toevoegt aan je dansen.

Wedding

Openingsdans Choreografie

Ben je je speciale dag aan het plannen? Laat ons je helpen een gedenkwaardige openingsdans te creëren die jullie unieke liefdesverhaal weerspiegelt. Onze ervaren instructeurs werken met jullie samen om een choreografie te ontwerpen die past bij jullie stijl en voorkeuren, zodat jullie eerste dans als getrouwd stel een magisch moment wordt om te koesteren.

Private lesson

Privéles

Eén-op-één dansles zorgt voor een op maat gemaakt lesprogramma dat voldoet aan jullie specifieke doelen en behoeften. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren danser die zijn techniek wil perfectioneren, onze privélessen helpen je om je doelen te bereiken.

Workshop

Workshop

Ben je op zoek naar een leuke en unieke manier om een band op te bouwen met vrienden en familie? Wil je teambuilding en samenwerking op het werk stimuleren? Of ben je misschien een manager die op zoek is naar een creatieve manier om het moreel en de productiviteit van werknemers te verbeteren? Kijk dan niet verder en boek bijvoorbeeld een salsa workshop!