Over de dansschool

Over de dansschool
Wie wij zijn

Sita sojintarit

Sluit je aan bij ons dansschool Latin Secrets in Breda en maak je klaar om de danser in jezelf te ontketenen! Onder leiding van onze gepassioneerde danslerares Sita bieden we een reis vol plezier, opwinding en groei in de wereld van dans.

Sita, een professionele danslerares, artieste en choreograaf, staat bekend om haar unieke danstechnieken en grote passie voor dans. Met een dansachtergrond die begon in Chiang Mai, Thailand, en die tot bloei kwam in de Verenigde Staten, waar ze haar Bachelor’s Degree in Dance behaalde aan de Slippery Rock University of Pennsylvania, heeft Sita zich toegewijd aan de kunst van Latijns-Amerikaanse dans.

Sita heeft de wereld rondgereisd, getraind en lesgegeven in landen als de VS, Thailand, Singapore en Nederland en brengt een schat aan kennis en ervaring mee. Ze heeft met de besten gedanst, van de besten geleerd en is nu klaar om al haar geheimen met jou te delen.

Met meer dan 15 jaar leservaring vindt Sita het geweldig om danslessen een plezierige en moeiteloze ervaring voor iedereen te maken. Onze programma’s combineren leuke activiteiten met sterke professionele danstechnieken, zodat je in een mum van tijd beweegt als een pro. Of je nu geïnteresseerd bent in salsa, bachata, kizomba of andere dansstijlen, bij ons zit je goed.

Bij Latin Secrets in Breda geven wij prioriteit aan het ontwikkelen van solide danstechnieken in een leuke en gastvrije sfeer. Ons doel is om een stimulerende en inclusieve gemeenschap te creëren waar leerlingen van alle niveaus zich op hun gemak voelen om te groeien en te leren. Beginnen met iets nieuws kan intimiderend zijn, maar wees gerust: wij bieden een warme, vriendelijke en ondersteunende omgeving om je te helpen je te ontwikkelen.

Sluit aan bij onze familie van gepassioneerde dansers die hun liefde voor dans graag met je deelt en je begeleidt tijdens je dansreis. Laat al je wildste dansdromen uitkomen terwijl we met onze heupen schudden, plezier maken en verliefd worden op het dansen.

Mis deze ongelofelijke kans niet. Schrijf je nu in en laten we in beweging komen met Sita en de Latin Secrets familie. We kunnen niet wachten om deze onvergetelijke reis te beginnen. Welkom bij de familie!

why choose us

OVER 10 YEARS IN THE DANCING SCHOOL

In molestie malesuada dolor, in dignissim enim imperdiet id. Integer vel tellus justo. Mauris finibus ante in elit pellentesque molestie. Maecenas malesuada neque ac tempus vulputate. Morbi mollis eleifend tincidunt. Etiam mi sapien, hendrerit sit amet diam euismod, tempor ullamcorper libero. Quisque tempus urna arcu.

Gallery

Our Gallery

Testimonial

What Our Client Say

“I would like to personally thank you for your outstanding dance course. It fits our needs perfectly. Modern dance saved my business. Dude, your stuff is the bomb!”

Steven Zhang - New York