Veelgestelde vragen

Faq
faq's

Vraag & Antwoord

We bieden verschillende soorten sociale dansen aan

-Salsa LA

-Salsa NY

-Bachata Fusion

-Kizomba Fusion

-Cha Cha

-Workshops

-Openingsdans/Choreografie

-en meer

Geen zorgen als je geen danspartner hebt, want het plezier van sociaal dansen zit hem in de mogelijkheid om met verschillende partners te dansen. Maar als je wel een partner hebt, moedigen we je aan om hem of haar mee te nemen om het plezier van samen dansen te beleven. Voel je daarnaast vrij om je familie en vrienden uit te nodigen om ook mee te doen, want zoals ze zeggen: hoe meer, hoe gezelliger!

Bekijk hier onze promotie en prijs

Voor onze danslessen raden we aan om flexibele kleding te dragen waarin je vrij en makkelijk kunt bewegen. Wat betreft schoeisel kun je het beste schoenen dragen waarmee je gemakkelijk kunt draaien en die voldoende steun bieden. We vragen je om tijdens de lessen geen slippers te dragen.

Ons danslessen zijn voor mensen van alle leeftijden. We hebben een divers aanbod van studenten, met deelnemers van 13 tot 55 jaar oud. Hoewel onze lessen een gemiddelde leeftijd hebben van 21 tot 45 jaar, omarmen we individuen van alle leeftijden en geloven we dat dans voor iedereen is.

Absoluut! We moedigen je aan om meer dan één cursus per semester te volgen. Het is een fantastische kans om verschillende dansstijlen te ontdekken en je vaardigheden verder te verbeteren. Bovendien hebben we speciale kortingen beschikbaar voor degenen die zich inschrijven voor meerdere cursussen. Profiteer van onze promotieaanbiedingen en ontdek de volledige danservaring door aan meerdere cursussen mee te doen. Dans naar hartenlust en laat je passie voor dans opbloeien in verschillende stijlen.

Locatie Oude Baan:

Gratis parkeren in het hele gebied.

Locatie De Nieuwe Meidoorn:

Gratis parkeren in het hele gebied.

Als je nog geen ervaring hebt met partnerdansen, is “NIVEAU 1” perfect voor jou. Als je al enige ervaring hebt in deze vormen van dansen, neem dan direct contact met ons op om een geschikt niveau te vinden. We bieden ook een gratis proefles aan zodat je het juiste niveau kunt vinden voordat je je inschrijft voor onze cursussen.

Ga naar onze inschrijfpagina, vul je gegevens in en klik op “REGISTREREN”. Dan ben je klaar!

Per e-mail: Stuur ons je volledige naam, de naam van de cursus en je telefoonnummer naar info@latinsecrets.nl. Je krijgt een bevestiging van je inschrijving zodra we je e-mail hebben ontvangen.

Via Social Media: Stuur ons je volledige naam, de naam van de cursus en je telefoonnummer naar Facebook: Latin Secrets @latinsecretsnl Instagrams:latin_secrets Je krijgt een bevestiging voor je inschrijving zodra we je bericht hebben ontvangen.

Whatsapp: +31 6 4054 5950

De duur van elke cursus kan variëren, afhankelijk van het semester. Meestal duren onze lessen 10 weken per cursus. We bieden echter ook af en toe kortdurende intensieve cursussen aan voor diegenen die de voorkeur geven aan een meer geconcentreerde leerervaring. In sommige semesters hebben we vakantie tussen de cursussen. Vergeet dus niet de schoolkalender te raadplegen.

Je krijgt een video van de lessen die je gemist hebt. Als je kunt, oefen dan zelf voor je volgende les. 

1.Betalingsverzoek: Zodra je je hebt ingeschreven voor de cursus of cursussen, sturen we je een “Betalingsverzoek” naar het telefoonnummer dat je tijdens de inschrijving hebt opgegeven. Je kunt de betaling eenvoudig verrichten met elke bankrekening in Nederland.

2.Contant: Als je liever contant betaalt, kun je de betaling op de eerste lesdag meenemen. Zorg er wel voor dat je je eerst inschrijft om je plek zeker te stellen.

3.Overschrijving: Je kunt een bankoverschrijving doen naar Sita Sojintarit met de volgende bankgegevens: NL95 INGB 0430 0507 20. Zorg ervoor dat je je volledige naam en de lessen waarvoor je bent ingeschreven vermeldt bij de betalingsgegevens.