Openingsdans bruiloft

Openingsdans bruiloft

Wedding Dance/Choreography

Je trouwdag is een viering van de liefde die je deelt met je partner, en hoe kun je die liefde beter uitdrukken dan met een romantische en leuke openingsdans? Onze openings danslessen zijn ontworpen om jullie te helpen een onvergetelijke eerste dans te creëren die jullie gasten in vervoering zal brengen en een blijvende herinnering zal creëren voor jou en je partner. 

Onze ervaren instructeurs helpen paren zoals jullie met het choreograferen van een persoonlijke openingsdans die jullie unieke stijl laat zien. We begrijpen dat het plannen van een bruiloft stressvol kan zijn en we willen ervoor zorgen dat jullie eerste dans als getrouwd stel een hoogtepunt van de dag is.

Vanaf de eerste les tot de grote dag werken we met jullie samen om een openingsdans te choreograferen die is afgestemd op jullie wensen en muziekkeuze. We zijn bij elke stap aanwezig om ervoor te zorgen dat jullie er zelfverzekerd uitzien en je synchroon voelen op de dansvloer.

Neem geen genoegen met gewoon heen en weer zwaaien op je trouwdag. Maak van de gelegenheid gebruik om iets heel bijzonders en romantisch te creëren. Schrijf je vandaag nog in voor onze lessen en maak van jullie openingsdans als getrouwd stel een moment dat jullie voor altijd zullen koesteren. 

Prijs

Een van de grote voordelen van onze bruiloftsdanslessen is dat ze heel betaalbaar zijn. Als speciale promotie geven we tot juni 2024 korting op onze choreografiekosten. In plaats van 350 euro betaal je slechts 250 euro. 

Daarnaast kost elk uur privéles 70 euro.

De duur van deze lessen is volledig flexibel en afgestemd op jouw individuele behoeften. Je kunt in je eigen tempo leren en je hoeft je niet opgejaagd of onder druk gezet te voelen. Je kunt zoveel lessen nemen als je nodig hebt, en je kunt stoppen wanneer je voelt dat je er klaar voor bent en vertrouwen hebt in je prestaties.

Schrijf je vandaag nog in voor onze lessen en zet de eerste stap op weg naar jouw openingsdans van je dromen!