Priveles

Priveles

€50

/ Lesson

€60

/ Lesson

€60

/ Lesson

€70

/ Lesson

Privéles

Ons doel is om jou in staat te stellen je zelfverzekerd en sierlijk te voelen op de dansvloer. We begrijpen dat dansen voor sommigen intimiderend kan zijn en daarom bieden we privélessen aan. Met persoonlijke instructies en de mogelijkheid om in je eigen tempo te leren, zul je de technieken en bewegingen onder de knie krijgen waardoor je je zelfverzekerd in je lichaam zult voelen.

Eén-op-één lessen zorgen voor een op maat gemaakt lesprogramma dat voldoet aan jouw specifieke doelen en behoeften. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren danser die zijn techniek wil perfectioneren, onze privélessen helpen je om je doelen te bereiken. 

Met onze privélessen kun je de vaardigheden en technieken leren waardoor je je zelfverzekerd en comfortabel voelt op de dansvloer.

Je hebt de flexibiliteit om lessen in te plannen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt en je krijgt de volledige aandacht van je instructeur. Je krijgt ook de kans om te werken aan specifieke dansstijlen waarin je geïnteresseerd bent, en ondertussen plezier te hebben. En het mooiste is dat je veel sneller vooruitgang boekt omdat je in je eigen tempo leert.

Hoe boek je een privéles?

Neem direct contact met ons op, zodat we het samen kunnen plannen.

**Deze speciale prijsaanbieding is uitsluitend beschikbaar in onze Latin Secrets thuisstudio in Breda.** 

Neem vandaag nog contact met ons op om je eerste privéles in te plannen en zet de eerste stap naar het bereiken van je dansdoelen.