Kizomba Fusion

Kizomba Fusion

€120

/ cursus

€120

/ cursus

€120

/ cursus

Wat is Kizomba Fusion?

Kizomba is een sensuele en soepele dans die oorspronkelijk uit Angola komt. Het staat bekend om zijn precieze passen en kleine bewegingen, waarbij de verbinding tussen danspartners cruciaal is. Een van de unieke kenmerken van Kizomba is het vermogen om te spelen met het tempo van de muziek, of het nu gaat om dansen op de basisbeats of het gebruik van syncopen.

 Maar naarmate dans zich ontwikkelt, ontwikkelt Kizomba zich ook. Tegenwoordig zien we een fusie van stijlen die zijn opgenomen in Kizomba, waardoor het nog dynamischer en opwindender wordt. De fusie omvat Tango, Hip-Hop, Streetdance, Hedendaags en zelfs enkele acrobatische elementen en sensuele lichaamsisolaties. Deze nieuwe stijl heet Kizomba Fusion en verovert de sociale danswereld op stormachtige wijze.

 Een van de beste dingen aan Kizomba Fusion is dat het een mix is van verschillende stijlen en invloeden, waardoor het een unieke en veelzijdige dans is. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde danser, Kizomba Fusion biedt voor elk wat wils. Wees dus niet bang om iets nieuws te proberen en doe mee met de Kizomba Fusion rage. Dansen is een universele taal die je overal ter wereld kunt gebruiken.